LVI Yli-Ollila - LVI-työt asiantuntevissa käsissä

Asennustyöt

LVI-asennusten tekeminen itse kuullostaa helpolle - putki kiinni toiseen ja hana auki, homma valmis? Ei välttämättä - LVI-asennuksissa on syytä tukeutua aina ammattilaisen asennusapuun jo ihan seuraavista syistä:

  • Asennus tulee kerralla oikein
  • Työllä on takuu, mikäli ongelmia ilmenisikin jälkikäteen
  • Voit hyödyntää kotitalousvähennyksen asennustöissä
  • Ei tarvitse arvuutella, mikä laite tai asennustapa olisi paras - ammattilainen tietää ja arvioi sen puolestasi

Vesijohtoasennukset

vesijohtoasennus

Asennustyö alkaa useimmiten kohteen katselmuksena sekä asiakkaan haastattelulla jossa selvitetään, mikä on asiakkaan kannalta haluttu lopputulos ja millaisilla menetelmillä tämä lopputulos voidaan menestyksekkäästi saavuttaa.

Vesijohtoasennuksissa voidaan nykyisin käyttää laajaa valikoimaa vesijohtoputkia, valikoimaamme kuuluvat muun muassa:

  • Kupariputki (perinteisin ja eniten käytetty)
  • Pex-putki (diffuusiosuojattua vesimuoviputkea)
  • Komposiittiputki
  • Teräsputket sähkösinkittynä tai ilman (lämmityslinjojen rakentamisessa)
  • Teräsputki, ns. "mustaputki"

Mikäli asennuskohteessa on muita remonttiyrityksiä, suunnittelemme työnjohtajan ja rakennustyöstä vastaavan urakoitsijan kanssa parhaan asennuksen ilman että asiakkaan tarvitsee koordioida asennustyötä ja kantaa tästä huolta.

Alla on esimerkki eräästä työkohteesta, jossa teimme viemäriputkituksen sekä lattialämmityksen.

rööri rööri rööri

Ilmanvaihtokoneasennukset sekä ilmanvaihtokanavien asennustyöt

Ilmanvaihtoasennus välikatolle

Toimiva ilmanvaihto parantaa terveyttä kun ilma ei jää seisomaan ja ummehdu. Tällöin kosteus pääsee haihtumaan kosteatiloista eikä kosteus altista rakenteita kosteusvaurioille.

Ilmanvaihdon asennuksien valikoima on laaja, kauttamme saat asennuksen ilmanvaihtokoneille (lämmönotolla varustetut sekä ilman lämmön talteenottoa) sekä suunnittelun, miten ilmanvaihto rakennukseen on taloudellisesti ja asumisen mukavuus huomioon ottaen parasta tehdä - eihän kukaan halua asua talossa jossa ilmanvaihto aiheuttaa vedon tunteen.

Ilmanvaihtoasennus Ilmanvaihtoasennus

Lämpöjohto- ja lattialämmitysasennukset

Lattialämmitys on lämmitysmuotona sekä ammattitaitoisesti tehtynä äärimmäisen miellyttävä lämmitysmuoto verrattuna perinteiseen vesipatterijärjestelmään - onko mukavampaa kun kävellä omassa kodissa paljain jaloin lämpimällä lattialla?

Lattialämmitysten asennuksessa mitoitetaan linjasto sekä termostaattien sijoitus siten että järjestelmä todellakin lämmittää koko lattiaa ja järjestelmä reagoi sisälämpötilan muutoksiin riittävällä lämmitysteholla.

Lattialämmitysasennus Lattialämmitysasennus

Maalämpöasennukset

Maalämpöasennus on tarkkuutta ja suunnittelua vaativa työ, joka kuitenkin palkitsee käyttäjänsä järjestelmän helppouden ja lämmön uusiutuvuuden suhteen. Käyttöikään suhteutettuna maalämmön etuna on käyttöhinnan edullisuus.

Maalämmön asennuksessa katselmus ja asiakkaan tarpeet katselmoidaan etukäteen ja suunnitellaan asiakkaan tarpeisiin paras laitteisto- ja asennusratkaisu. Asennustöissä käytämme suunnittelu- sekä asennustöissä ammattitaitoisia maalämpöporauksiin erikoistuneita yrityksiä sekä LVI-suunnittelijoita, jotta suunnittelussa otetaan huomioon oikean tehoinen maalämpöpumppu ja riittävä putkitus.

Käyttövedenlämmittimien asennukset

Käyttövedenlämmitin on hienompi sana lämminvesivaraajalle, mutta asennustyönä sellainen joka kannattaa jättää suosiolla ammattilaiselle. Lämminvesivaraajan asennus vaatii tietoa riittävästä tilan ja sähkön tarpeesta. Oikein asennettuna lämminvesivaraaja palvelee luotettavasti jopa vuosikymmeniä.

LVI Yli-Ollila

Putkityöt, LVI-asennukset ja huollot, lämpöpumppuasennukset.. Osaamisalueemme on laaja, joten ota yhteyttä ja kysy, miten voimme auttaa juuri sinua!

Yhteystiedot

Puhelin
040 809 1149

Sähköposti
info@lviyliollila.fi

Osoite
Pehtoorintie 6 A 12
01510 VANTAA

Y-tunnus
2931521-7

Olemme Suomen Yrittäjien jäsenyritys

Luotettava Kumppani
Seuraa ja tykkää!

LVI Yli-Ollila, 2019